Info 0744.692.273

Bine ati venit!

Despre noi

De la aparitia noastra din 2010 pe piata accesoriilor mobile am pretuit atat calitatea  produselor si serviciilor oferite cat si satisfactia nevoilor si dorintelor clientilor nostri. Studiind ofertele de pe piata accesoriilor mobile din Romania am realizat ca majoritatea clientilor folosesc dispozitive mobile mici si subtiri.

Cu toate acestea, multe dintre husele si carcasele de protectie pentru dispozitivele mobile sunt voluminoase, nu au decupajele necesare pentru porturile dispozitivului, nu ofera protectia necesara si nici un design personalizat. Nemultumiti de acest lucru am adus pe piata accesoriilor mobile din Romania produse precum carcase, huse si folii de protectie care protejeaza si evidentiaza design-ul original al dispozitivului.

Scopul nostru este de a oferi produse care creeaza un echilibru perfect intre functionalitate, forma si protectie prin detaliile inovatoare ale design-ului si materialului din care acestea sunt confectionate. Produsele pe care le comercializam sunt proiectate si fabricate pentru a mentine cele mai inalte standarde de calitate. Aventura noastra in domeniul accesoriilor mobile a fost intampinata de consumatori cu incredere si interes, lucru ce ne-a facut sa extindem gama de produse.

Acum, MyCase.ro este distributor unic in Romania pentru produsele Spigen SGP, BeyzaCases, Case Logic si Sena Cases. MyCase.ro este magazinul online unde veti gasi cele mai variate game de accesorii de calitate pentru cele mai populare dispozitive mobile: smartphone-uri, tablete, laptop-uri si multe altele.