Info 0744.692.273

Bine ati venit!

Reward Points

Punctele cadou au fost inlocuite cu vouchere cadou

Pentru a veni in intampinarea dvs.cu cele mai bune si mai performante servicii, am schimbat intreaga interfata a site-ului!  Aceasta schimbare este insotita de o serie de modificari, care sa va ajute, sa va creeze confort, atunci cand efectuati cumparaturile online.

Multi dintre clientii nostri se arata deja incantati de noile functionalitati ale site-ului, fapt care ne bucura nespus  si  ne asigura, inca o data, ca am facut o alegere buna.

De-a lungul timpului am implementat o serie de modalitati prin care sa rasplatim asa cum se cuvine, fidelitatea fiecarui  client in parte; ceea ce vom continua  sa facem, dar mai bine!

Unul dintre principalele noastre obiective este acela de a organiza cat mai bine sistemul de fidelizare al clientilor nostrii si de a le oferi beneficii pe masura. De aceea, am renuntat la vechiul sistem de acumulare a punctelor cadou, in favoarea unuia nou, mai simplu si mai eficient, cel al  voucherelor  de cumparaturi. Acesta permite recompensarea clientilor in functie de valoarea si consecventa comenzilor efectuate.

In plus, toti clientii care au acumulat puncte bonus in vechiul sistem, vor primii vouchere de cumparaturi cu aceeasi valoare, pe care le pot folosi in continuare.  Pentru  a simplifica procedura, clientii vor mentiona acest lucru unui operator MyCase, pana la sfarsitul anului 2015. 

Cu aceasta ocazie, va multumim inca o data pentru interesul acordat magazinului nostru online si va dorim "Cumparaturi cat mai placute! “