Info 0744.692.273

Bine ati venit!

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.MyCase.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit cu privire la acestea, reprezentand intreaga intelegere (contractul) dintre MyCase.ro si Dvs.

• Elemente definitorii

Domeniul www.Mycase.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de societatea S.C. EyeLash S.R.L in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.MyCase.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare si pot fi modificate oricand de catre S.C EyeLash S.R.L, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

- Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

- Vanzator - societatea comerciala S.C EyeLash S.R.L, avand sediul social in Bucuresti, Bd.Theodor Pallady nr 30C, Bl.T3, ap87, sector 3, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/20869/2008, CIF RO 24869320.

- Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

- Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

- Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

- Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

- Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

• Informatii generale despre societate

S.C EyeLash S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Bd.Theodor Pallady nr 30C, Bl.T3, ap87, sector 3, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/20869/2008, CIF RO 24869320 avand in proprietate magazinul online www.MyCase.ro vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Sc EyeLash S.R.L furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Sc EyeLash Srl isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.MyCase.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

• Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a.Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b.Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c.Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, necesitand o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

• Protejarea informatiilor si a drepturilor de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.Mycase.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Sc EyeLash Srl si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Sc EyeLash Srl si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Sc EyeLash Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sc EyeLash Srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Sc EyeLash Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Sc EyeLash Srl nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.Mycase.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Sc EyeLash Srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

• Datele personale

Pe site-ul www.Mycase.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Sc EyeLash Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Sc EyeLash Srl si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii,livrarea comenzilor efectuate pe site etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

• Obligatiile vanzatorului

SC EyeLash S.R.L garanteaza originalitatea produselor livrate. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de la fiecare producator in parte.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii Sc EyeLash Srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Sc EyeLash Srl de la respectivul client. Dupa trecerea a 24 de ore de la expedierea produselor, societatii Sc EyeLash Srl nu i se mai poate cere in niciun fel returnarea banilor. De asemenea, dupa 24 de ore, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

• Drepturile si obligatiile cumparatorului

Cumparatorul are dreptul de a fi tratat cu respect, de a fi ascultat si corect informat asupra produselor, caracteristicilor si a preturilor produselor ce urmeaza a fi achizionate.

Cumparatorul se poate asigura de validitatea comenzii facute on-line, doar dupa primirea prin e-mail a comenzii trimise automat de sistemul de administrare a site-ului. In caz contrar (neprimirea acelui email de instiintare) indica nefinalizarea comenzii, fapt pentru care societatea S.C Eyelash S.R.L nu o poate onora. Mentionam ca aceste situatii pot aparea fie dintr-o completare necorespunzatoare a campurilor necesare finalizarii comenzii fie datorita unei erori de trimitere si in acest caz, va rugam sa ne contactati.

Principala obligatie a cumparatorului conform Art. 1361 din Codul Civil este de a plati pretul comenzii la timpul si la locul determinat la predarea(livrarea) comenzii.

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele achizitionate, in anumite conditii. Va rugam cititi informatiile din capitolul „Politica de returnare a produselor”.

• Accesul la site

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Societatea Sc EyeLash Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Sc EyeLash Srl, fara acordul scris al acesteia.

• Politica de preturi.

Transportul produselor Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

Societatea Sc EyeLash Srl va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Sc EyeLash Srl.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile, atat pentru comenzile plasate online cat si pentru cele ridicate de la sediu.

Datorita discounturilor deja aplicate, campaniile promotionale nu se cumuleaza cu alte oferte, promotii sau programul de fidelizare.

Produsele aflate la promotii nu beneficiaza de Puncte Cadou.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

• Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.MyCase.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.

Societatea Sc EyeLash S.R.L nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. S.C EyeLash S.R.L isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans(in cazul in care clientul a avut deja o comanda care s-a intors retur – nepreluare colet). Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau online cu cardul.

• Garantii si declinarea responsabilitatii

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Sc Eyelash Srl nu ofera garantie comerciala/ tehnica pentru produsele comercializate pe site (cu exceptia produselor in care pe site sunt afisate termenii si conditiile garantiei) . Sc EyeLash Srl nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

La solicitarea garantiei pentru viciile ascunse / lipsa de conformitate este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (codul produslui si ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si si documentele insotitoare. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri externe, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari /instalari/ aplicari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Societatea S.C EyeLash S.R.L depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C Eyelash S.R.L face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Sc EyeLash Srl isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Sc EyeLash Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.Mycase.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Sc EyeLash Srl nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Sc EyeLash Srl, dar nu si alte despagubiri.

Daca Societatea primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, Societatea poate refuza onorarea expedierii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

• Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Sc EyeLash Srl si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Sc EyeLash Srl si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

• Dispozitii finale

Prezentii Termeni si Conditii reglementeaza relatia dintre S.C Eyelash si Dvs. Acestia nu creeaza niciun fel de drepturi pentru terti beneficiari.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.